Kisberek játszódélután

A 2023/24-as nevelési évben is rendszeresen tartunk Kisberek foglalkozásokat.
Szeretettel várunk további jelentkezőket is.

A Kisberek időpontokat alább olvashatjátok:
március 5., 12., 19., 26.
április 9., 16., 23., 30.
május 7., 14., 28.
(Április 2-án még húsvéti szünet, május 21-én pedig nevelés nélküli munkanap lesz Óvodánkban, így ezeken a napokon nem találkozunk. Júniustól a Kisberekben nyári szünetet tartunk.)

A Csillagberek óvoda kedd délutánonként a 2 – 4 év közötti korosztály számára is nyitva áll.

A Kisberekbe szülői, nagyszülői kísérettel jöhetnek a kisgyermekek, és együtt élhetik át kicsiben az óvodai életet. Fél 5 és fél 7 között vagyunk együtt, egy átlagos óvodai csütörtöki napot követünk kicsiben az udvari játék kivételével. Fél 6-ig szabadon játszhatnak a kicsik, vagy bekapcsolódhatnak a cipók formázásába, amiket kisütünk, és elfogyasztunk uzsonnára. Rendrakás után verses-énekes kör következik, amibe kérjük a szülőket is, kapcsolódjanak be. Kézmosás után együtt meguzsonnázunk, majd egy rövid mesével zárjuk a délutánt.

Benti cipőn kívül csak jókedvre, nyitottságra van szükség. A gyermek leválását segítendő, javasoljuk az édesanyáknak, hogy hozzanak magukkal kézimunkát, vagy együtt találunk valami tennivalót.

Az óvodai (őszi, karácsonyi, farsangi és húsvéti) szünetek alatt a Kisberek játszódélután is szünetel, az aktuális időpontokat honlapunkon közzétesszük.

Az érdeklődőktől hozzájárulást kérünk, 3000 Ft/alkalom/család.

Jelentkezni ennek a   Jelentkezési-lap_Kisberek    letölthető jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet. Géppel elegendő kitölteni. Ezt kérjünk postai úton (de nem ajánlva!) elküldeni nekünk, személyesen átadni, vagy a postaládánkba bedobni.

Valamint csatolva kérünk egy családi fotót és egy egész alakos fotót a gyermekről.

Kérdéssel Trásy Ágnest, a játszódélután vezetőjét lehet keresni a 20/235-4684-es telefonszámon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

(1042 Budapest, Árpád út 161-163.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük