Kisberek játszódélután

Sajnos szünetel

A Csillagberek óvoda kedd délutánonként a 2 – 4 év közötti korosztály számára is nyitva áll.

A Kisberekbe szülői, nagyszülői kísérettel jöhetnek a kisgyermekek, és együtt élhetik át kicsiben az óvodai életet. Fél 5 és fél 7 között vagyunk együtt, egy átlagos óvodai csütörtöki napot követünk kicsiben az udvari játék kivételével. Fél 6-ig szabadon játszhatnak a kicsik vagy bekapcsolódhatnak a cipók formázásába, amiket kisütünk és elfogyasztunk uzsonnára. Rendrakás után verses-énekes kör következik, amibe kérjük a szülőket is, kapcsolódjanak be. Kézmosás után együtt meguzsonnázunk, majd egy rövid mesével zárjuk a délutánt.

Benti cipőn kivül csak jókedvre, nyitottságra van szükség. A gyermek leválását segítendő javasoljuk az édesanyáknak, hogy hozzanak magukkal kézimunkát vagy együtt találunk valami tennivalót.

Az óvodai (őszi, karácsonyi, farsangi és húsvéti) szünetek alatt a Kisberek játszódélután is szünetel, az aktuális időpontokat honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. Az érdeklődőket egy alkalommal szívesen fogadjuk vendégségbe, utána hozzájárulást kérünk a családoktól.

 ebben a hónapban ELMARADNAK AZ ALKALMAK

Jelentkezni ennek a Jelentkezési-lap_Kisberek   letölthető jelentkezési lap (lehetőleg kézzel írva) kitöltésével lehet, amit kérünk postai úton (de nem ajánlva!) feladni, személyesen átadni vagy a postaládánkba bedobni. Telefonon Trásy Ágnest, a játszódélután vezetőjét lehet keresni a 20/235 46 84-es telefonszámon délutánonként 13.30 után.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

(1042 Budapest, Árpád út 161-163)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük