Kisberek játszódélután

A Csillagberek óvoda kedd délutánonként a 2 – 4 év közötti korosztály számára is nyitva áll.

A Kisberekbe szülői, nagyszülői kísérettel jöhetnek a kisgyermekek, és együtt élhetik át kicsiben az óvodai életet. Fél 5 és fél 7 között vagyunk együtt, egy átlagos óvodai csütörtöki napot követünk kicsiben az udvari játék kivételével. Fél 6-ig szabadon játszhatnak a kicsik vagy bekapcsolódhatnak a cipók formázásába, amiket kisütünk és elfogyasztunk uzsonnára. Rendrakás után verses-énekes kör következik, amibe kérjük a szülőket is, kapcsolódjanak be. Kézmosás után együtt meguzsonnázunk, majd egy rövid mesével zárjuk a délutánt.

Benti cipőn kivül csak jókedvre, nyitottságra van szükség. A gyermek leválását segítendő javasoljuk az édesanyáknak, hogy hozzanak magukkal kézimunkát vagy együtt találunk valami tennivalót.

Az óvodai (őszi, karácsonyi, farsangi és húsvéti) szünetek alatt a Kisberek játszódélután is szünetel, az aktuális időpontokat honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük. Az érdeklődőket egy alkalommal szívesen fogadjuk vendégségbe.

Jelentkezni az INNEN letölthető jelentkezési lap (lehetőleg kézzel írva) kitöltésével lehet, amit kérünk postai úton (de nem ajánlva!) feladni, személyesen átadni vagy a postaládánkba bedobni. Telefonon Trásy Ágnest, a játszódélután vezetőjét lehet keresni a 20/235 46 84-es telefonszámon délutánonként 13.30 után.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük