Felvétel az óvodába

Óvodánkba nevelési év közben a szabad férőhelyek alakulásának függvényében tudunk jelentkezést fogadni. Jelenleg (2020 ősz) minden férőhelyünk betöltött.

A Csillagberek Waldorf Óvoda felvételt hirdet a 2021/22-as nevelési évre a Waldorf nevelés iránt érdeklődő családok óvodás korú (3,5 – 6 év közötti) gyermekei számára.

Tájékoztató előadásunk időpontja: 2021. március 3. 17:00 Az esemény online fog lezajlani. Ha szeretnétek résztvenni rajta, kérjük küldjetek egy emailt erre a címre : csillagberekovoda@gmail.com. Innen küldjük majd az esemény linkjét. Érdemes a honlap dokumentumok oldalát áttanulmányozni és a szülői szerepvállalás részt is  átgondolni

Az óvodába való jelentkezési határideje: 2021. március 12.

KÉRJÜK AKKOR JELENTKEZZETEK, HA A SZÜLŐI SZEREPVÁLLALÁS RÉSZT ELOLVASTÁTOK A HONLAPON ÉS AZZAL AZONOSULNI TUDTOK

A jelentkezési lapot innen tudjátok letölteni:

Csillagberek-Waldorf-Óvoda_jelentkezési-lap_2021-22

 

A válaszokat géppel írjátok. A jelentkezési lapot a családi és a gyermek fotójával együtt egyrészt  postán juttassátok el az alábbi címre: Csillagberek Waldorf Óvoda 1042 Budapest, Árpád út 161-163 , másrészt  emailben is küldjétek el a ovoda@csillagberek.hu címre.

A jelentkezési lap beérkezése után, az aktuális kormányzati szabályzástól és a pandémia helyzettől függően lehetséges hogy meghívunk egy személyes, családi, ismerkedős beszélgetésre, melyen minden fontos kérdésetekre választ kaptok. Ezek a beszélgetések: 2021. március 16-a és 31-e között lesznek, előtte természetesen egyeztetünk róla. 2021. április 15-ig pedig minden jelentkezőt írásban értesítünk a felvétel eredményéről.

Beiratkozás:  kijelölt időpontban 2021. április 23 a kijelölt időpontról a szülőket elektronikusan az általuk bejelentett e-mail címre, vagy telefonon értesítjük