Szandra Dóra-Fiskál bejegyzései

Felvételi menetrend a 2024/25-ös nevelési évre

A Csillagberek Waldorf Óvoda felvételt hirdet 2024 tavaszán a 2024/25-ös nevelési évre, a Waldorf-nevelés iránt érdeklődő családok óvodás korú (3,5 – 6 év közötti) gyermekei számára.

Tájékoztató előadás szülőknek: 2024. február 29. (csütörtök) 17 óra (LINK)
Jelentkezési határidő: 2024. március 13. (szerda)
Felvételi beszélgetések: 2024. március 14. és 27. között.
Döntés – válasz postázása: 2024. április 12.
Beiratkozás: 2024. április 16. (kedd) és április 18. (csütörtök)

A végleges jelentkezési lap és egyéb fontos információk az alábbi oldalon elérhetők el: tovább…

Kisberek játszódélután 2-4 éveseknek

Gyertek, és próbáljátok ki kicsiben az óvodai életet. Megtudhatjátok például, milyen finom nálunk a frissen sült cipó, és mi is az a mesemazsola.

A következő Kisberek időpontokat alább olvashatjátok:
február 27. 
március 5., 12., 19., 26.
április 9., 16., 23., 30.
május 7., 14., 28.
(Április 2-án még húsvéti szünet, május 21-én pedig nevelés nélküli munkanap lesz Óvodánkban, így ezeken a napokon nem találkozunk.)

Lelkesen és nagy szeretettel várunk további jelentkezőket is.
Részletek: itt.

Karkus Ottóval beszélgettünk januárban

A legelemibb ritmus annyira természetes, hogy alig figyelünk rá. A szívünk dobbanása kíséri földi életünket. Az évszakok ritmusa, a természet örök körforgása, az évkör, a hetünk rendje, a napirendünk keretezi a napjainkat. A lüktetés ott rejlik a dalban, a táncban, a virágkehelyben, az eső szavában, a hóesésben. Hogyan tudjuk a gyermekeink életét keretezni ezekkel a visszatérő ritmusokkal?

Karkus Ottó volt a vendégünk, Milyen a ritmus megtartó ereje? címmel osztotta meg velünk értékes gondolatait a témában 2024. január 18-án 18 órától.

Előadónk a solymári Fészek Waldorf Iskola képviselője és osztálytanítója, Bothmer-gimnasztika tanár és a tanárképzésen tanító pedagógus.

A regisztráció lezárult.
FB esemény: LINK


További részletek…

2024-es családi naptár – ELKELT

Köszönjük a komoly érdeklődést Óvodánk 2024-es családi naptárja iránt.
Immár az összes példány elkelt. Mindenkinek, akinél ott lapul, szívből kívánjuk, hogy nézegesse és használja majd örömmel egész jövő évben.

Őszi garázsvásár Óvodánkban

Hagyományainkhoz híven, 2023. október 14-én, szombaton, 10-13 óráig garázsvásárt tartunk Óvodánk hangulatos udvarán. Esőnap: október 15. (vasárnap). Ígérjük, most is érdemes lesz körbenézni, bogarászni, válogatni a kincset érő holmik közül.
Facebook-esemény: LINK

Szinte fillérekért kaphatók majd gyerekruhák és cipők, felnőtt ruhák, bútorok, játékok, műszaki cikkek, apróságok, kincsek, finom harapnivalók. Mindehhez adott lesz a jókedv és jó társaság. Ráadásul vásárlásotokkal Óvodánkat támogatjátok.

Mindenkit szeretettel várunk!

SZJA 1% felajánlása

Adód 1%-ával Te is támogathatod intézményünket, mely fennállásának több mint 10 éve alatt már sok-sok gyermek és család számára volt óvó, megtartó és inspiráló közösség. Segíts fenntartani azt a csodát, amit Újpesten, a panelházak ölelésében létrehoztunk.
A Csillagberek Waldorf Alapítvány adószáma: 18033445-2-41

Alapítványunk a Csillagberek Waldorf Óvoda és a Csillagberek Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Csillagberek Waldorf Gimnázium fenntartója. Az Alapítvány támogatásával 2010 óta működő óvodánk, 2013-ban indult általános iskolánk és 2021-ben indult gimnáziumunk működését segíted.

Kérünk, támogass minket adód 1%-ával!
Köszönjük!